Mijn Bypoint

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bypoint: het telefoon-onafhankelijke veiligheidssysteem voor fietsen

Het kan altijd gebeuren, een ongeval terwijl je helemaal alleen in de natuur aan het fietsen bent. Een afgelegen pad, een onbekende weg. Dan is er vaak niemand in de omgeving die voor hulp kan zorgen. Een échte oplossing is er nog niet; vaak ben je aangewezen op je mobiele telefoon.

Fietsen is fijn

Je moet dan zelf om hulp vragen, zelfs terwijl je hier misschien niet meer toe in staat bent. Dit zorgt ervoor dat een grote groep mensen de fiets laat staan uit angst. Beweging is belangrijk en fietsen is fijn! Dit zou toegankelijk en veilig moeten blijven voor iedereen.

Een veilig en vertrouwd gevoel

Precies daarom hebben wij een apparaat bedacht dat voor een veilig gevoel zorgt. Het Bypoint systeem merkt dat er iemand met de fiets valt en stuurt daarna een signaal. Het systeem werkt geheel telefoon-onafhankelijk, is gebruiksvriendelijk en geeft de gebruiker een gerust en veilig gevoel onderweg.

Productspecificaties

Video afspelen

Hoe werkt de Bypoint?

Ons Bypoint systeem geeft jou het veilige gevoel wat je verdient terwijl je op pad bent met je trouwe tweewieler. Het laat je niet in de steek en is zo geïnstalleerd. Met de rugdekking van het Bypoint systeem wordt je exacte locatie per SMS gedeeld aan je contactpersonen als je valt. Handig! Want wanneer je bijvoorbeeld in een natuurgebied bent, is je omgeving beschrijven toch knap lastig. Zo kan je altijd snel gevonden worden.

De werking in vier stappen

1

Als je tijdens het fietsen valt, dan merkt de Bypoint dat meteen.

2

Na één minuut wachttijd wordt er automatisch een SMS verstuurd naar je eerste contactpersoon. Je hoeft hiervoor je mobiele telefoon niet bij je te hebben. Het systeem checkt of het bericht is gelezen. Geen gehoor? Dan wordt er na één minuut een volgende SMS verstuurd, naar de tweede contactpersoon. In totaal kunnen er drie contactpersonen worden geïnformeerd.

3

In de SMS staat dat je bent gevallen. Ook wordt je exacte locatie aangegeven op een kaart. Zo kan er hulp naar je toe komen.

4

Valt het mee en kun je gewoon verder fietsen? Door de knop op de Bypoint in te drukken, voorkom je dat er een SMS verzonden wordt. Je hebt hier één minuut de tijd voor dus je hebt nog altijd zelf de regie.

Hoe installeer ik de Bypoint?

1

Heb je de Bypoint in de winkel gekocht? Sluit dan een licentie af. Als je de Bypoint online aanschaft maak je een account aan.

2

Volg de stappen volgens de handleiding (koppelen, inschakelen, taal installeren en contactpersonen toevoegen). Raadpleeg de uitlegvideo’s als je er niet uitkomt!

3

Bevestig de Bypoint aan de fiets met de bijgeleverde bevestigingsbeugels.

4

Controleer of de contactpersonen zijn geverifieerd, de nieuwste software versie is ingeladen en de Bypoint is opgeladen. Alles in orde? Dan kun je veilig op pad met Bypoint!