Mijn Bypoint

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bypoint S-ERT helm

Bypoint staat voor uw veiligheid. Daarom hebben wij een unieke helm aan ons assortiment toegevoegd waarmee u niet alleen veilig fietst maar ook meer zichtbaar bent. 

Maak kennis met de S-ERT fietshelm

Ontdek ultieme bescherming en stijl met onze nieuwe helm! Ontworpen met de modernste technologieën, biedt deze helm niet alleen een gestroomlijnd en trendy ontwerp, maar ook ongeëvenaarde veiligheid voor elke fietser. Of je nu door de stad fietst of jezelf uitdaagt op kronkelende paden, onze fietshelm is jouw betrouwbare metgezel.

Veiligheid is belangrijk

Een fietshelm is cruciaal voor de veiligheid van fietsers omdat het ernstig hoofdletsel kan voorkomen bij ongevallen. Door de impact te absorberen, vermindert de helm aanzienlijk het risico op schedelbreuken en hersenletsel. Of je nu recreatief fietst of dagelijks in het verkeer bent, het dragen van een fietshelm is een eenvoudige maar effectieve maatregel om letsel bij een ongeval te minimaliseren en veiligheid te waarborgen.

Productspecificaties

Video afspelen
stripe-orange
stripe-teal
stripe-teal
stripe-teal
stripe-orange
stripe-bleu2

ERT: voorsprong in veiligheid!

ERT werkt zowel bij een roterende als bij een lineaire botsing. Bij een roterende botsing verschuift en vouwt de structuur van ERT om de energie te verdelen en weg van het hoofd te leiden. Bij een lineaire botsing comprimeert ERT voor EPS-schuim om energie te absorberen bij botsingen met zowel hoge als lage snelheid.

stripe-orange2
stripe-bleu
stripe-orange

Altijd zichtbaar

Verlichting op een fietshelm is van essentieel belang voor je veiligheid, vooral bij weinig licht of in het donker. Het verhoogt je zichtbaarheid aanzienlijk, waardoor andere weggebruikers je eerder opmerken. Door de verlichting op ooghoogte te plaatsen, wordt de zichtbaarheid nog verbeterd, omdat automobilisten, fietsers en voetgangers jou op deze manier beter kunnen lokaliseren.

Dit draagt bij aan het verminderen van het risico op aanrijdingen en vergroot de algemene veiligheid op de weg. Verlichting op een fietshelm is een doeltreffende preventieve maatregel die de zichtbaarheid en het vertrouwen in diverse verkeersomstandigheden vergroot.

Oplaadbaar, dus geen gedoe

De verlichting in de helm is oplaadbaar. De complete lichtunit is gemakkelijk uit de helm te halen en de oplaadpoort zit aan de achterkant. Na het opladen klik je de lichtunit weer terug in de helm. De lichtunit voorziet de gehele helm van stroom waardoor alle (verborgen) lampjes branden. De verlichting kan 10+ uur aan een stuk door branden.

De juiste impressie van S-ERT

Onze verkooppunten

Koop je Bypoint producten via de webshop of bij één van onze resellers.

Weten welk verkooppunt bij jou in de buurt is? Vul jouw postcode in om het te bekijken.

Geen verkooppunt in de buurt?

Bestel jouw Bypoint producten direct via de webshop of tip jouw retailer in de buurt!

Bypoint verkooppunten:

0

Zorg dat je op de hoogte blijft!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We versturen je per e-mail alleen het meest waardevolle Bypoint nieuws.