Mijn Bypoint

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Garantie en reparatie

Wij leggen het je uit.

Op de Bypoint zit de wettelijke garantietermijn van 12 maanden. Op de batterij en accessoires die we verkopen zit een garantietermijn van 3 maanden. Deze garantie geldt bij normaal gebruik, schade door eigen handelen of dat van anderen valt nooit binnen de garantie.

Mochten er problemen zijn met een product, neem dan contact op met onze klantenservice. Stuur een mail naar klantenservice@bypoint.nl met je vraag en we proberen je zo snel mogelijk te helpen. Onze klantenservice zal altijd proberen om op afstand een zo nauwkeurige mogelijke analyse te maken om het ontstane probleem voor je op te lossen. Mocht dit niet lukken dan kan je het product in een beschermde verpakking met begeleidend briefje onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres opsturen naar:

Bypoint
t.a.v. klantenservice
Van Vlissingenstraat 1
9403 BB Assen
Nederland

Na ontvangst zullen we proberen zo snel mogelijk het probleem te verhelpen en te bepalen of de eventuele schade onder de garantie valt. Mocht het nodig zijn dan zullen we altijd contact met je op nemen om samen de vervolgstappen te bespreken.