Mijn Bypoint

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bypoint Tag Smart

De Bypoint Tag is een klein device waarmee onze high-tech opsporingsdienst je fiets kan opsporen binnen Nederland. Dankzij de Tag laat jij je fiets met een gerust gevoel achter, want mocht je fiets gestolen worden, kun je via ons dashboard met één druk op de knop je diefstal melden. Vervolgens zorgen wij samen met ons professionele opsporing bedrijf voor de rest.

Onze samenwerking

In samenwerking met het Assense BouwTag (bedenkers van BouWatch) brengen wij de Bypoint Diefstal Tag op de markt. Net als ons Bypoint Valdetectiesysteem is de Bypoint Diefstal Tag een autonoom systeem dat voor iedereen makkelijk in gebruik is. De Tag is hét track&trace device waarmee jij je fiets gerust  parkeert en terugvindt.

In goede handen

Onze partner is heeft jarenlange ervaring in het opsporen en lokaliseren van vermiste tags die zij gebruiken in een andere sector. 

Top 5 van de Tag Smart

De belangrijkste zaken op een rijtje.

Track de Tag

De Tag Smart is een diefstal tag die je fiets kan opsporen als die kwijt of gestolen is. De Tag Smart is een klein en rechthoekig kastje, die je bevestigt aan je fiets of laat bevestigen door je favoriete fietsenwinkel op de door ons aanbevolen plek.

Dankzij de Tag Smart laat jij je fiets met een gerust gevoel achter, want mocht je fiets gestolen worden kun je via ons dashboard met één druk op de knop je diefstal melden. Vervolgens zorgen wij samen met ons professionele opsporing bedrijf voor de rest.

Voor elke fiets

Zoals je op de afbeeldingen kan zien is de Tag rechthoekig en zo klein mogelijk gehouden. Er is voor een zwarte onopvallende kleur gekozen, zodat de Tag zo goed mogelijk weg te werken is in of op de fiets. Een groot voordeel is de compacte omvang. Het past daardoor in of op iedere fiets. De afmeting van de Tag Smart is 62 x 30 x 15 mm.

Zonder mobiel of WiFi

Zoals je inmiddels wel hebt begrepen is de Tag Smart een draadloos product. Je hebt geen kabels nodig. De Tag Smart maakt direct contact met nabije zendmasten, waardoor de Tag niet in de buurt hoeft te zijn van jou, een mobiele telefoon of een WiFi netwerk. Dit zorgt ervoor dat onze speurders na diefstal een optimaal startpunt hebben om de gestolen fiets zo snel mogelijk terug te vinden.

Altijd verbinding

De Tag Smart maakt gebruik van het LoRa netwerk van KPN. LoRa is een relatief nieuwe techniek. Het staat voor ‘low power & long range’, en zorgt voor een locatiebepaling die heel weinig stroom gebruikt.

Hierdoor kan de batterij het minimaal vier jaar uithouden en kun je de aanschafprijs over een lange periode afschrijven. Dit is meteen ook de reden dat wij de Bypoint Tag Smart al voor €199,95 inclusief één jaar Bypoint Actief Licentie kunnen aanbieden! Dat is een stuk langer en goedkoper dan andere trackers die veelal Bluetooth of een GPS gebruiken.

Batterijduur 5 jaar

Er zit een kleine batterij in de Tag Smart. Je hoeft deze nooit te vervangen of op te laden. LoRa is energiezuinig, dus gaat de batterij 5 jaar mee. Bij andere soortgelijke trackers is dat niet heft geval. Daarom moeten veel trackers in de motor gebouwd worden. de Tag Smart kun je geheel zelf bevestigen en installeren zonder gedoe en hoef je niet op te laden!

Waar voor je geld

Je koopt de Tag voor €199,95. Dit is de prijs voor de Tag Smart (€144,96) + 1 jaar Bypoint Actief licentie (ter waarde van €54,99). In de prijs zit ook de professionele opsporing verrekend. De Licentie is noodzakelijk om een actief signaal te kunnen realiseren en verbinding te maken met het Bypoint dashboard. Vergelijkbare trackers zijn een stuk duurder. Alleen zit de prijs van de tracker doorgaans al rond de €200,- exclusief licentie/abonnementskosten en aanvullende montage materiaal/kosten. Omdat GPS trackers aangesloten moeten worden aan de accu van de fiets is de montage complex en tijdrovend waar je uiteindelijk ook voor moet betalen.

Relevante nieuwsartikelen

Onze verkooppunten

Koop je Bypoint producten via de webshop of bij één van onze resellers.

Weten welk verkooppunt bij jou in de buurt is? Vul jouw postcode in om het te bekijken.

Geen verkooppunt in de buurt?

Bestel jouw Bypoint producten direct via de webshop of tip jouw retailer in de buurt!

Bypoint verkooppunten:

0