Mijn Bypoint

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Je bent contactpersoon voor nood. En nu?

Welkom bij Bypoint! Op deze pagina leggen we je uit wat je als contactpersoon voor nood kunt verwachten. Geen zorgen, je krijgt geen onbelangrijke meldingen van Bypoint.

Gerust onderweg met Bypoint

De gebruiker, een bekende van jou, heeft de Bypoint aangeschaft: ’s werelds eerste valdetectiesysteem voor aan de fiets dat zelfstandig hulp inroept na een fietsongeval. De gebruiker hoeft hiervoor geen telefoon of app te koppelen en dat is een van de punten die het product uniek maakt. Dit is ook exact waar jij als contactpersoon voor in beeld komt. Ben je even kwijt hoe de Bypoint precies werkt? Klik dan hier.

We hebben een val gedetecteerd

Wanneer de gebruiker tijdens het fietsen valt en de knop binnen één minuut niet wordt ingedrukt, gaat de cyclus in werking. Contactpersoon 1 krijgt als eerste een SMS met de exacte locatie van de gebruiker, zoals hiernaast is afgebeeld. Wordt de SMS niet tijdig door contactpersoon 1 geopend? Dan krijgt contactpersoon 2 de SMS en daarna contactpersoon 3.

 

S.O.S. meldingen inschakelen

Om er zeker van te zijn dat je als contactpersoon altijd de meldingen van Bypoint krijgt, leggen we in een korte video uit hoe je de S.O.S. melding voor Bypoint inschakelt. Let op, in de video wordt een iPhone gebruikt.

Video afspelen

Kom je er niet uit?

We helpen graag! Neem contact op met ons of kijk tussen de veelgestelde vragen of je antwoord daartussen staat. We staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 voor je klaar. Ook kun je voor informatie terecht bij een officieel Bypoint verkooppunt in de buurt.

Bypoint

Van Vlissingenstraat 1 
9403 BB Assen 
KvK-nummer 81853122 
Tel: 0592-250025 
E-mail: contact@bypoint.nl

Openingstijden

ma-vr: 08:30-17:00* 
za-zo: gesloten

*Telefonisch voor retailers bereikbaar tot 18:00